• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۹۸۹۳
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۰
ورزشی » جانبازان و معلولان
آشوری:

هدف‌مان پشتوانه‌سازی در داوری والیبال نشسته است

رئیس سازمان لیگ والیبال نشسته کشورمان از پشتوانه سازی در داوری خبر داد.

هدف‌مان پشتوانه‌سازی در داوری والیبال نشسته استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مهدی آشوری رئیس سازمان لیگ برتر والیبال نشسته گفت: امسال دوره‌های داوری درجه ۳ را در دو استان خراسان رضوی و آذربایجان غربی برگزار کردیم و نزدیک به ۷۰ نفر در این کلاس‌ها حضور داشتند و خوشبختانه شاهد حضور جوانانی در این دوره‌ها بودیم که می‌توانند پشتوانه‌های خوبی برای بخش داوری در سال‌های آینده باشند.
وی افزود: سومین مرحله دوره آموزشی قرار بود به میزبانی فارس و با حضور مسعود یزدان پناه به عنوان مدرس برگزار شود که این دوره به تعویق افتاد و در زمان دیگری برگزار خواهد شد.
آشوری گفت: در سال جاری کلاس‌های متعددی برگزار کردیم تا با توجه به تعدد مسابقات لیگ و جام حذفی داوران با آمادگی کامل حاضر شوند و با آخرین تغییرات و قوانین داوری آشنا باشند و افراد با استعدادی در این دوره‌ها حضور داشتند که در آینده می‌توانند از داوران موفق والیبال نشسته ایران در سطح بین المللی باشند.
رئیس سازمان لیگ تصریح کرد: در تقویم ورزشی سال آینده، دوره داوری درجه ۳ نخواهیم داشت بلکه کلاس‌های ارتقا را برگزار می‌کنیم تا داوران برای دوره‌های ملی و بین‌المللی آماده شوند.
آشوری درباره مسابقات لیگ برتر مردان بیان کرد: در این دوره تیم‌های شهرداری ورامین و شهدای ششم بهمن آمل با عملکرد خوبی که داشتند از مدعیان اصلی قهرمانی هستند و با توجه به رقابت نزدیک بین تیم‌ها، قهرمان این فصل در آخرین بازی لیگ مشخص خواهد شد که این موضوع نشان از سطح بالای مسابقات دارد.
وی عنوان کرد: مرحله نخست لیگ دسته یک مردان برگزار شد و اکنون میزبان‌های مرحله دوم مشخص شدند؛ ۱۷ تیم در ۳ گروه با یکدیگر به رقابت می‌پردازند تا وضعیت ۸ تیم نهایی مشخص شود.
آشوری درباره وضعیت لیگ بانوان گفت: ۶ تیم در لیگ حضور داشتند و شاهد رقابت‌های نزدیک و جذابی از سوی بانوان بودیم. کیفیت و کمیت مسابقات نسبت به گذشته بسیار بهتر شده بود و حضور دو تیم سپاهان و ذوب آهن اصفهان حکم دیدار دربی لیگ را داشت و رقابت بین این دو تیم و خراسان رضوی برای کسب عنوان قهرمانی فضای رقابتی جالبی به لیگ داده بود.
رئیس سازمان لیگ در پایان در مورد مسابقات جام حذفی گفت: در سالی که گذشت مسابقات جام حذفی را جایگزین قهرمانی کشور کردیم و شاهد حضور ۱۵۴ تیم بودیم و استعداد‌های جدیدی در این مسابقات شناسایی و به تیم‌های ملی الف و ب معرفی شد بر همین اساس در نظر داریم در سال آینده نیز این رقابت‌ها را در هر دو گروه مردان و بانوان برگزار کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۹۹ طرح مسکن و اشتغالزایی مددجویان بهزیستی هرمزگان
پلمپ و ارجاع قضایی در انتظار خدمات‌دهندگان به اتباع غیرمجاز
پایان مطالعات حوزه آبخیز شورک و برزنه در گرمه
پیام استاندار هرمزگان در پی درگذشت آیت‌الله نعیم آبادی
شهرداری حق ارائه خدمات در مناطق غیرمجاز را ندارد
الگوگیری دختر خردسال از خانم سحر امامی
بازگشت هزینه بلیت‌های لغو شده در جنگ ۱۲ روزه چه شد؟
تاکید استاندار بر لزوم جذب اعتبارات استان در حوزه‌های مختلف
اجرای طرح «میدان پویا» ویژه دانش آموزان
فعالیت ۲۲۹ مرکز درمان سوء مصرف مواد در خراسان شمالی
برگزاری انتخابات کانون مداحان در کهگیلویه و بویراحمد
برگزاری یادواره شهدای امنیت در یاسوج
اردوی تیم ملی جودوی نوجوانان در بجنورد
مهلت یک‌ماهه فرماندار بویراحمد برای رسیدگی به مطالبات اهالی منطقه تنگ‌سرخ
کسری ۳۰ میلیون مترمکعبی مخازن آب در دشت‌های استان
برگزاری نمایشگاه صنایع دستی طرح شمیم در امام زاده عبدالله یاسوج
واریز اعتبار کالابرگ دهک‌های چهارم و پنجم درآمدی از امروز
اختصاص ۴۵ هزار میلیارد تومان برای آب روستا‌ها
فعالیت بزرگترین پیست کارتینگ شمال غرب کشور در مراغه
تاکید استاندار بر آسیب شناسی طرح‌های غیر فعال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تشکیل یگان‌های جدید «تکاوران تفنگدار دریایی» در کشور
زمین لرزه ۵/۱ ریشتری در فاضل آباد
از دل تهدید تا اوج اقتدار؛ ۱۲ روزی که ایران را دوباره ساخت
زلزله بیش از ۵ ریشتری در فاضل آباد گلستان
وزیر ورزش نایب قهرمانی تیم والیبال نوجوانان ایران را تبریک گفت
شورای نگهبان؛ نهادی حاکمیتی با پشتوانه مردمی و نظارت مستمر قانونی
احسان حاج‌صفی به سپاهان بازگشت
عرضه امتیاز صادراتی؛ ابزار جدید تسهیل تجارت خارجی
جعفری: دختران ایران فراتر از انتظار ظاهر شدند
رزمایش مشترک دریایی ایران و روسیه فردا برگزار می‌شود
نتایج روز چهارم هفته سوم و برنامه آخرین روز مرحله مقدماتی
توصیه‌های ستاد مرکزی اربعین به زائران کربلای معلی
مردم ایران باطل السحر نقشه‌های دشمنان ایرانند
انفجار یک ساختمان در خیابان باهنر رشت
سامانه‌های آسیب‌دیده پدافند هوایی جایگزین شدند